9.HALK OZANLARI BULUŞMASI ETKİNLİĞİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK

30 Haziran -1 Temmuz 2018 tarihleri arasında düzenlediğimiz Hüseyin Çırakman Anısına 9.uluslararası Halk Ozanları Hacıbektaş Buluşması etkinliğimiz yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi.

Hüseyin Çırakmanın ailesinin katıldığı etkinliğimizde İran,Azerbaycan, Gürcistan Ve Kazakistandan sanatçı ve akademisyenler katıldı.

Hacıbektaş Kaymakamı, ABF Genel Başkan Yardımcısı, Dünya Söz Akademisi Başkanının konuşma yaptığı etkinliğimiz, Hüseyin Çırakman Anısına Şiir yarışması ödülleri verilmesi, Halk Ozanlığı paneli, Hüseyin Çırakman belgeseli, Halk Ozanları Korosu ve sanatçılarının katıldığı Hüseyin Çırakman Halk gecesi gerçekleştirildi. Etkinliğimiz Hacıbektaş ve Kapadokya bölgelerinin gezdirilmesi ile son bulmuştur. Katılan ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

tarafından 13 Temmuz 2018 - 11:22 tarihinde yayınlandı.
Bu Yazı Şuana Kadar 933 kez Okunmuştur.

Yakup Polat Yorum 12:39 Temmuz 13th, 2018 de Yazılmıştır..

Merhabalar,Altarnatif Demiyorum.Bugüne Kadar Yapmış olduğunuz Etkinlikler Gibi.Sizde Bir İlk’e İmza Atınız.Hacıbektaş Veli Anma Törenleri’ni Dernek Olarak Ele Alınız.Hacıbektaş veli Etkinlikleri Hiçbir Kurumun Tek Elinde Olmamalı. Olamaz’da.Çünki Gidilen Yol Yol Değil.Başta,Hacıbektaş’ta Yaşayanlar Olmak Üzere Hiçbir Alevi Bektaşi Kurumlarının, Dernekleri’nin vs.Adam Yerine Konmadığı Bir Keyfilik,Keyfekeder’lik.Yaşanmakta Hacıbektaş’ta.Bu Gidişe Artık Dur Deme Zamanı Çoktan Gelmiş,Geçmiştir.Yerel Seçimlere Az Bir Süre Kalmıştır.Çok Aday Yerine Birlikte Mutabık Kalınan.Tek Adayla Bu Sorun Çözülebilir.Belki Biraz Adaylar Zorlanabilir Ancak.Konu Hacıbektaş Olunca,Adayların Özverili Olmaları Beknenir.Olmazsa Hacıbektaş Halkı Üç Dönemdir,Yapmış oldukları Tercihi Yine Yapacaklardır.Bundan Kimsenin Kuşkusu Olmasın.Alan Memnun Satan Memnun.Olan Değerlerimize,Kültürümüze Hacıbektaş’a Oluyor.Yazık Hacıbektaş Halkı Bunu Hak Etmiyor.13.07.2018..