Merhaba Ziyaretçi; Bugün Saat
9.HALK OZANLARI BULUŞMASI ETKİNLİĞİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK

30 Haziran -1 Temmuz 2018 tarihleri arasında düzenlediğimiz Hüseyin Çırakman Anısına 9.uluslararası Halk Ozanları Hacıbektaş Buluşması etkinliğimiz yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi.

Hüseyin Çırakmanın ailesinin katıldığı etkinliğimizde İran,Azerbaycan, Gürcistan Ve Kazakistandan sanatçı ve akademisyenler katıldı.

Hacıbektaş Kaymakamı, ABF Genel Başkan Yardımcısı, Dünya Söz Akademisi Başkanının konuşma yaptığı etkinliğimiz, Hüseyin Çırakman Anısına Şiir yarışması ödülleri verilmesi, Halk Ozanlığı paneli, Hüseyin Çırakman belgeseli, Halk Ozanları Korosu ve sanatçılarının katıldığı Hüseyin Çırakman Halk gecesi gerçekleştirildi. Etkinliğimiz Hacıbektaş ve Kapadokya bölgelerinin gezdirilmesi ile son bulmuştur. Katılan ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

BİLGİLER
tarafından 13 Temmuz 2018 - 11:22 tarihinde yayınlandı.
OKUNMA
Bu Yazı Şuana Kadar 933 kez Okunmuştur.
ETİKETLER
Yorum yapın
İsim
WebSite