Merhaba Ziyaretçi; Bugün Saat
BALKANLARDA BEKTAŞİLİK VE BEKTAŞİ EDEBİYATI SEMPOZYUMU

Hacı Bektaş Veli Kültür Derneği olarak Kosova Prizren şehrinde BAL-TAM ( Balkan Türkoloji Araştırmaları Merkezi) kurumu ile ortaklaşa BALKANLARDA BEKTAŞİLİK VE BEKTAŞİ EDEBİYATI konulu sempozyumu düzenliyoruz. Hacı Bekaş Veli Kültür Derneği olarak 12-19 Ekim 2015 tarihleri arasında dernek temsilcileri ve bildiri sunacak akademisyenlerle birlikte Kosova-Prizren şehrinde altı günlük kültürel bir etkinlik gerçekleştireceğiz. Daha önce Azerbaycan’nın başkenti Bakü’de gerçekleştirdiğimiz 7 Ulu Ozan Sempozyumunun devamında Hacı Bektaş Veli Kültür Derneği olarakta bir kültürel etkinlikte Kosova-prizren şehrinde gerçekleştireceğiz. Gelecek dönemlerde dünyanın farklı ülkelerinde dernek olarak kültürel ve sosyal etkinliklerimiz devam edecektir.

kosova afiş_mail

BİLGİLER
tarafından 20 Eylül 2015 - 14:58 tarihinde yayınlandı.
OKUNMA
Bu Yazı Şuana Kadar 2.712 kez Okunmuştur.
ETİKETLER
Yorum yapın