Merhaba Ziyaretçi; Bugün Saat

Biabet uzun yıllarda kazandığın tecrübeden yola çıkarak kullandığı para yatırma ve çekme yöntemlerini belirlemektedir. Mümkün oldukça farklı para yatırma alternatifi sunarken bir taraftan da kullanıcılarının güvenliğine özel göstermektedir.

Biabet para yatırma yöntemlerini inceleyebilir dilerseniz havale, kredi kartı gibi klasik yöntemlerden faydalanabilir dilerseniz teknolojiye uyum sağlayan Bitcoin, ön ödemeli kartlar gibi seçenekleri değerlendirebilirsiniz. Ancak her yöntemde farklı alt ve üst limitler olduğunu gözden kaçırmamalısınız.

Papara ile Para Yatırma

Biabet’in en çok kullanılan para yatırma seçenekleri arasında yer alan Papara ile 100 TL ile 10.000 TL aralığında para yatırmanız mümkündür. İşleme başlamadan önce bir Papara hesabı açmanız gerekmektedir. Bunun için Papara resmi internet sitesini ziyaret edebilir ve üyelik formunu doldurup aktivasyon işlemi sonrasında hesabınızı kullanmaya başlayabilirsiniz.

  • Papara ile para yatırmak için öncelikle para yatırma seçenekleri arasından Papara’yı seçmeniz gerekmektedir.
  • Papara’yı seçtiğinizde ne kadar para yatırmak istediğiniz sorulur. Bu aşamada limitler arasında bir tutar yazmanız gerekmektedir.
  • Yönlendirilen sayfada adınız soyadınız ve Papara hesap bilginizi yazmalısınız. Bu bilgiler üyeliğiniz ile Papara hesabınızın eşleştiğinden emin olmak ve para gönderme işleminizi kontrol etmek için kullanılacaktır.
  • Onayla dediğinizde Biabet’in Papara hesap bilgileri sizinle paylaşılır ve size verilen sürede para gönderme işlemini tamamlayarak “ödemeyi yaptım” butonuna tıklamanız beklemektedir. Eğer verilen sürede işlemi gerçekleştiremediyseniz işlemi tekrarlamanız gerekir.
  • Parayı yatırdıktan sonra ilerle devam et diyerek işlemi sonlandırabilir ve paranın hesabınıza geçmesi için birkaç dakika bekleyebilirsiniz.

Cepbank ile Para Yatırma

Biabet cepbank ile para yatırabileceğiniz sitelerden birisidir ancak tüm bankaların cepbank özelliklerini desteklememektedir. Biabet’in anlaşması yalnızca Denizbank, Yapı Kredi, Garanti, Akbank ve İş Bankası ile sınırlıdır. Bu bankalarda bir hesabınız varsa mobil uygulamayı kullanarak yoksa ATM üzerinden işlemi sürdürebilirsiniz.

  • Kullanacağınız bankanın mobil uygulamasına giriş yapmalı ya da ATM’ye gitmelisiniz.
  • Para transferi alanında yer alan telefon numarasına para gönderme seçene aracılığı işlemi sürdürebilirsiniz.
  • Bankanız sizden alıcı ve gönderici telefon numaralarının yanı sıra T.C kimlik numarası, doğum tarihi gibi bilgiler ister. Bu bilgileri doldurup göndereceğiniz tutarı yazabilir ve para gönderimini tamamlayabilirsiniz.
  • Biabet üzerinden cepbank ile para yatırma bölümüne girdiğinizde öncelikle kullandığınız bankayı seçmelisiniz.
  • Bankanıza girdiğiniz bilgileri Biabet üzerinden de girerek gönderilen referans SMS kodu işe işlemi tamamlamalısınız.

Kripto Para ile Para Yatırma

Biabet’in en sevilen para yatırma seçeneklerinden olan kripto para ile yalnızca Bitcoin değil Tether, Ethereum, Ripple gibi farklı para birimlerini kullanmanızda mümkün.

Coinler ile para yatırmak için öncelikle bir kripto para borsası üzerinden hesap açmanız gerekmektedir. Cüzdan açmak oldukça kolaydır ve kullanacağınız borsaya karar verdikten sonra 10 dakika gibi kısa bir sürede hesabınızı açabilir. Eğer borsalar konusunda bilginiz yoksa BTC Türk ya da Binance seçeneklerini değerlendirebilirsiniz.

  • Kripto para ile para yatırma bölümüne girdiğinizde karşınıza farklı koin seçenekleri gelir. Dilediğinizi seçebilirsiniz.
  • İlerle dediğinizde yeni bir sayfaya yönlendirilirsiniz ve burada yatıracağınız tutarı yazmanız gerekir. Tutarı girdiğinizde otomatik olarak seçtiğiniz para birimine çevirir ve ne kadar yatırmanız gerektiği belirtilir. Aynı zamanda 30 dakikalık süre verilir ve geri sayım başlar.
  • Ekranda gördüğünüz cüzdan adresini kopyalayabilir ya da QR koddan faydalanarak işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.
  • Ödemeyi yaptıktan sonra devam et diyerek işlemi sonlandırabilir ve ana sayfaya giderek paranızın hesabınıza geçmesini bekleyebilirsiniz.

Paykasa ile Para Yatırma

Paykasa, son dönemlerde sıklıkla kullanılan sanal ödeme yöntemleri arasında yer almaktadır. Herhangi bir üyeliğe ihtiyaç duymaksızın Paykasa kart kullanmanız mümkündür.

Dilerseniz Paykasa’nın internet sitesini ziyaret edebilir ve Türkiye’de yetkili Paykasa bayilerini öğrenebilirsiniz. Bu bayilerin yanı sıra internette forum sitelerinde de satış yapan kişiler mevcuttur ancak güvenilirlik konusunda sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

Dilediğiniz tutarda Paykasa kartını altıktan sonra Biabet üzerinden kolaylıkla para yatırma işlemini yapabilirsiniz. Yalnızca kart numarası, son geçerlilik tarihi gibi birkaç bilgiye ihtiyaç vardır.

Banka Havalesi ile Para Yatırma

Banka havalesi, kolaylığı nedeniyle kullanılan para yatırma yöntemlerinden birisidir. Biabet de tüm bankalar üzerinden havale yapılmasını desteklemektedir.

  • Kullanacağınız bankaya karar verdikten sonra Biabet canlı destek çalışanları ile iletişime geçerek kullanmak istediğiniz bankaya ait hesap bilgilerini alabilirsiniz.
  • Aldığınız hesap bilgilerine dilediğiniz miktarda para gönderebilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken en önemli nokta ise banka hesabı ile Biabet kullanıcı hesabının aynı kişiye ait olmasıdır. Aksi takdirde para hesabınıza iade edilecektir
  • Para yatırma seçenekleri arasından havaleyi seçerek gönderdiğiniz tutarı ve sizden istenen bilgileri yazdıktan sonra işlemi onaylayarak yatırımınızın sıraya alınmasını sağlayabilirsiniz.

Kredi Kartı ile Para Yatırma

Kredi kartı Biabet para yatırma işlemlerinde kullanılabilecek yöntemlerden birisidir. İşlem esnasında sorun yaşamamak için öncelikle kartınızın internet harcamalarına açık olup olmadığını kontrol etmelisiniz. Ayrıca kart sizin üzerinize değişse işleminiz reddedilecektir.

Para yatırma işlemi SSL sertifikalı sayfalar ve bankaların sistemleri üzerinden gerçekleştirilir ancak yine de bir sanal kart kullanmayı düşünebilirsiniz.

  • Biabet para yatırma seçeneklerinden kredi kartını seçtikten sonra sizden istenen kart bilgilerini doğru şekilde girmelisiniz.
  • Bilgilerin doğruluğu kontrol edildikten sonra 3D doğrulama sistemine aktarılırsınız.
  • Bankada kayıtlı cep telefonuna gelen onay kodunu ekrandaki forma yazarak işlemi tamamlayabilirsiniz.
  • Birkaç dakika içerisinde işleminiz kontrol edilir ve paranız hesabınıza yatırılır.
  • Bibet casino
BİLGİLER
tarafından 20 Ekim 2013 - 20:54 tarihinde yayınlandı.
OKUNMA
Bu Yazı Şuana Kadar 172 kez Okunmuştur.
ETİKETLER
Yorum yapın

Yorum yapma kapalı.

Köşe Yazarlarımız

ACISI DAİM OLSUN

tüm yazıları için tıklayın...

ÖZBEKİSTANDA İKİ KUTLAMA

tüm yazıları için tıklayın...

DR. FAHRİ MADEN’İN ARAŞTIRMALARI: ZÜMR..

tüm yazıları için tıklayın...

AÇILIŞ KONUŞMASI

tüm yazıları için tıklayın...

16 AĞUSTOS KARMAŞASI

tüm yazıları için tıklayın...

Derneğimize bağışta bulunmak isteyenler bağışlarını:


Ziraat Bankası: 0289-30824151-5001 nolu hesap


IBAN: TR62 0001 0002 8930 8241 5150 01


İş Bankası: 5411 0040992 nolu hesap


İBAN: TR24 0006 4000 0015 4110 0409 92