HACI BEKTAŞ VELİ KÜLTÜR DERNEĞİ

GSM:  0532 208 06 27- 0506 686 63 95

E-posta: hacibektas@hacibektasdernegi.com– hbvkulturder@hotmail.com

Daha Büyük Görüntüle

Derneğimize bağışta bulunmak isteyenler bağışlarını:

Ziraat Bankası: 0289-30824151-5001 nolu hesap

IBAN: TR62 0001 0002 8930 8241 5150 01

İş Bankası: 5411 0040992 nolu hesap

İBAN: TR24 0006 4000 0015 4110 0409 92

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 7 Yorum
  1. yakup polat dedi ki:

sayın:Öğretmenim,Dernek Başkanım Eski Belediye Başkanım.Nafiz Ünlüyurt.Sözlerime Şöyle Başlamak İstiyorum.Hacıbektaş Halkı Neden mevcut Belediye Başkanına ihtiyaç duydu…bu sorunun cevabını iyi analiz etmek gerekiyor..Sanırım bu analizi yaptınız.yapmış olmanız lazım..yorumunu sizlere bırakıyorum.yani Hacıbektaş/ta.herşey mükemmeldide.Hacıbektaş halkı.isyan bayrağını açmıştı..da.mevcut belediye başkanına defalarca ankaraya gidip ricada bulunmuşlardı.seni hacıbektaş,a.belediye başkanı yapalım.diye.sayın:alirıza selmanpakoğlu,şartlı geldi hacıbektaş/a.Net olarak,seçileceksem,garanti veriyorsanız.gelirim dedi.garanti verildi ve de seçildi.hemde iki dönemdir.Belediye başkanı.Söylememe gerek yok.yani bir yerlerde yanlış yapılıyor.siyasetimizdeki eksiklik.nerede.diye hiç analizini yapma gereği duydunuzmu..asıl işin püf noktası burada.gizli…saygılarımla yakup polat.26.06.2012..

2. M.Zeki Ateş dedi ki:

3.uluslararası davut sulari anma ve halk ozanları hacıbektaş buluşması kitabı çıkınca bu kitaptan edinmek istiyorum.bilgilendirirseniz sevinirim..
    Selam ve saygılarımla.
    M.Zeki Ateş

1. hbvkulturder dedi ki:

kitabımız seneye haziranda 4.sü yapılacak olan ozanlar gününde elimize ulaşıcak o zaman edinebilirsiniz.

3. güler özkan dedi ki:

bizler avcular yeşilkent pirsultan dernegi olarak yarın 12. 13 de birlik aşuresi yapacağız .bize izin vermemek isteyen hacı bektaş yaşilkent şubesi anadolu kultüt derneklerini kınıyoruz .hacıbektaş vakvı bıze yanlış yapıyo bizlerde alevi bir dernegiz .hacıbektaş vakvı bizlere verdiği sözleri yerine getirmemiştir bir bizleri üyeliğe kabül etmemiştir porotokolde hacıbektaş şubesi yeşilkent pirsultan cem evi olarak gececekti lefası .vakıf emek verenleri hiçe saydınız .belediynen annaşma yaptınız belediye cem evini seçim aracı olarak kulanmıştı.takibizler dernek kurarak cem evine sahip çıkanaca birşey yoktu
    hala aynı şeyi yapıyo muharem ayına bitecek olan cem evinin inşatı çok yavaş ilerliyo kesin seçime bitecektir .pirsultan derniğinden belediye tarafından açılan iki arkadaşımız davası 15 ocak 2o13 .isders e bizlerede dava açsın belediye orasi anadolu federasyonunun deyil edirneden ,karsa dek herkesin cem evidir .hacıbektaşın felsefeside budur umarım saygılar.no 536 275 02 49.

4. Hasan Karabacak dedi ki:

Değerli Ağabeyciğim Dostum. 50. sini yaşadığmız başlıklı yazınıza katılıyorum ve sizi görüşlerinizden dolayı kutluyorum.İzlenimler başlıklı yazınızda ise katılamadığım noktalar var şöyleki; Yumrukçuyu eleştiriyorsunuz.Sevgiyi,Hoşgörüyü,İnsana değeri herşeyin üstünden gören biri olarak şiddetin,kabalığın,zorbalığın karşısındayım.(RTE_AG)ler Erbakanların,Özalların ve Demirellerin devamlarıdırlar.(Biz dindar nesil yetiştireceğiz)diyen öğretinin Devlet Bakanı bana Hacıbektaş Veli Öğretisi anlatmaya ne bilgisi nede hakkı vardır.Satı ‘da bu öğretinin karşısında olan %50 ‘ lerden biridir.Ben bunu yumrukla tepki olarak göstermezdim ;bunun suçlusu satılar değil bize bu kin tohumlarını ekenlerdir .

5. muzaffer Ersoy dedi ki:

Umarım birlik için çaba sarf edilir, bu toplum siyasetçinin peşine değil, siyasetçi Kutsal değerlerimize gelir. Alevileri birilerinin bu güne kadar, sofralarında, sabah kahvaltısına tere yağı yapanlara ve içimizde ki siyaset arenasındaki kart vizitçilere dur denmelidir. Cem Evlerimiz her elini, kolunu sallayarak girenlerin mekanı olmamalı. Bu toplum birbirine güvenini yitirmiş, bu güven yeniden sağlanmalı. Yolunuz açık olsun daha güzelliklere doğru, Aşkı Niyazımla

6. ELANUR SOLAK dedi ki:

Kurbanımın bayramın 1.günü kesilip ihtiyaç sahiplerine dağıtılmasını istiyorum