10. HALK OZANLARI ETKİNLİĞİ TARİH DEĞİŞİKLİĞİ

Her yıl Haziran ayı içerisinde düzenlediğimiz Halk Ozanları Hacıbektaş Buluşması etkinliğimizi 2019 yılında 22-23 Haziran’da Aşık Hüdai anısına yapacağımızı duyurmuştuk.

Hacı Bektaş Veli Anma Törenleri ve Kültür sanat etkinliklerinin 16-17-18 Ağustos tarihine alınması, Belediye Başkanlığının sivil toplum kuruluşları ve derneğimizle etkinlik konusunda görüşmesi sonucunda 22-23 Haziran 2019 tarihinde düzenleyeceğimiz 10.Uluslararası Halk Ozanları Hacıbektaş buluşması etkinliğimizi Hacı Bektaş veli Anma Törenleri içerisinde 17 Ağustos 2019 tarihinde Hacı Bektaş Veli Kültür merkezinde Hacı Bektaş Veli Anma Törenlerinin içeriği olarak düzenleyeceğiz., etkinlik içerisinde ilan ettiğimiz şiir yarışması son başvuru tarihini 20 Temmuz olarak değiştirilmiştir. Sonuçlarını da anma törenlerinden önce kamuoyuna ilan ederek ödül ve plaket törenini 17 Ağustos 2019 tarihinde düzenleyeceğimiz etkinlik içerisinde vereceğiz. Kamuoyuna saygı ile duyururuz.

tarafından 16 Haziran 2019 - 12:22 tarihinde yayınlandı.
Bu Yazı Şuana Kadar 490 kez Okunmuştur.

Veysel Kaymak Yorum 18:16 Haziran 16th, 2019 de Yazılmıştır..

Mustafa Bey, yarışmaya ben de bir şiirle katılmak isterdim.katılma şartları nı nasıl temin ederiz? e-posta adresime gönderilebilir mı?
    Şimdiden başarılar dilerim. Hoşça kalın.

ALİ BALLIKTAŞ-OZAN MAZLUMİ Yorum 00:20 Haziran 17th, 2019 de Yazılmıştır..

ÖNCELİKLE BAŞARILAR DİLİYORUM.SONRASINDA DA AŞIK HÜDAİ ANISINA YAPILACAK ŞİİR YARIŞMASIN DA JÜRİ ÜYELERİNİ MERAK EDİYORUM.AŞIK HÜDAİ’Yİ NE KADAR TANIYORLAR DİYE…SAYGILARIMLA…TEL 05324940886

ALİ BALLIKTAŞ-OZAN MAZLUMİ Yorum 23:14 Haziran 29th, 2019 de Yazılmıştır..

AŞIK HÜDAİ ANSINA DÜZENLENEN ŞİİR YARIŞMASINDA DEĞERLENDİRME KURULUNDA(JÜRİDE) KİMLER VAR GERÇEKTEN MERAK EDİYORUM…SELAMLARIMLA.