HACI BEKTAŞ VELİ KÜLTÜR DERNEĞİ

E-posta (*)

Konu

Mesajınız

yakup polat Yorum 14:30 Haziran 26th, 2012 de Yazılmıştır..

sayın:Öğretmenim,Dernek Başkanım Eski Belediye Başkanım.Nafiz Ünlüyurt.Sözlerime Şöyle Başlamak İstiyorum.Hacıbektaş Halkı Neden mevcut Belediye Başkanına ihtiyaç duydu…bu sorunun cevabını iyi analiz etmek gerekiyor..Sanırım bu analizi yaptınız.yapmış olmanız lazım..yorumunu sizlere bırakıyorum.yani Hacıbektaş/ta.herşey mükemmeldide.Hacıbektaş halkı.isyan bayrağını açmıştı..da.mevcut belediye başkanına defalarca ankaraya gidip ricada bulunmuşlardı.seni hacıbektaş,a.belediye başkanı yapalım.diye.sayın:alirıza selmanpakoğlu,şartlı geldi hacıbektaş/a.Net olarak,seçileceksem,garanti veriyorsanız.gelirim dedi.garanti verildi ve de seçildi.hemde iki dönemdir.Belediye başkanı.Söylememe gerek yok.yani bir yerlerde yanlış yapılıyor.siyasetimizdeki eksiklik.nerede.diye hiç analizini yapma gereği duydunuzmu..asıl işin püf noktası burada.gizli…saygılarımla yakup polat.26.06.2012..

M.Zeki Ateş Yorum 08:59 Ekim 18th, 2012 de Yazılmıştır..

3.uluslararası davut sulari anma ve halk ozanları hacıbektaş buluşması kitabı çıkınca bu kitaptan edinmek istiyorum.bilgilendirirseniz sevinirim..
    Selam ve saygılarımla.
    M.Zeki Ateş

admin
    hbvkulturder Yorum 10:32 Ekim 18th, 2012 de Yazılmıştır..

kitabımız seneye haziranda 4.sü yapılacak olan ozanlar gününde elimize ulaşıcak o zaman edinebilirsiniz.

güler özkan Yorum 00:37 Aralık 1st, 2012 de Yazılmıştır..

bizler avcular yeşilkent pirsultan dernegi olarak yarın 12. 13 de birlik aşuresi yapacağız .bize izin vermemek isteyen hacı bektaş yaşilkent şubesi anadolu kultüt derneklerini kınıyoruz .hacıbektaş vakvı bıze yanlış yapıyo bizlerde alevi bir dernegiz .hacıbektaş vakvı bizlere verdiği sözleri yerine getirmemiştir bir bizleri üyeliğe kabül etmemiştir porotokolde hacıbektaş şubesi yeşilkent pirsultan cem evi olarak gececekti lefası .vakıf emek verenleri hiçe saydınız .belediynen annaşma yaptınız belediye cem evini seçim aracı olarak kulanmıştı.takibizler dernek kurarak cem evine sahip çıkanaca birşey yoktu
    hala aynı şeyi yapıyo muharem ayına bitecek olan cem evinin inşatı çok yavaş ilerliyo kesin seçime bitecektir .pirsultan derniğinden belediye tarafından açılan iki arkadaşımız davası 15 ocak 2o13 .isders e bizlerede dava açsın belediye orasi anadolu federasyonunun deyil edirneden ,karsa dek herkesin cem evidir .hacıbektaşın felsefeside budur umarım saygılar.no 536 275 02 49.

Hasan Karabacak Yorum 21:58 Ağustos 29th, 2013 de Yazılmıştır..

Değerli Ağabeyciğim Dostum. 50. sini yaşadığmız başlıklı yazınıza katılıyorum ve sizi görüşlerinizden dolayı kutluyorum.İzlenimler başlıklı yazınızda ise katılamadığım noktalar var şöyleki; Yumrukçuyu eleştiriyorsunuz.Sevgiyi,Hoşgörüyü,İnsana değeri herşeyin üstünden gören biri olarak şiddetin,kabalığın,zorbalığın karşısındayım.(RTE_AG)ler Erbakanların,Özalların ve Demirellerin devamlarıdırlar.(Biz dindar nesil yetiştireceğiz)diyen öğretinin Devlet Bakanı bana Hacıbektaş Veli Öğretisi anlatmaya ne bilgisi nede hakkı vardır.Satı ‘da bu öğretinin karşısında olan %50 ‘ lerden biridir.Ben bunu yumrukla tepki olarak göstermezdim ;bunun suçlusu satılar değil bize bu kin tohumlarını ekenlerdir .

muzaffer Ersoy Yorum 03:55 Ağustos 8th, 2014 de Yazılmıştır..

Umarım birlik için çaba sarf edilir, bu toplum siyasetçinin peşine değil, siyasetçi Kutsal değerlerimize gelir. Alevileri birilerinin bu güne kadar, sofralarında, sabah kahvaltısına tere yağı yapanlara ve içimizde ki siyaset arenasındaki kart vizitçilere dur denmelidir. Cem Evlerimiz her elini, kolunu sallayarak girenlerin mekanı olmamalı. Bu toplum birbirine güvenini yitirmiş, bu güven yeniden sağlanmalı. Yolunuz açık olsun daha güzelliklere doğru, Aşkı Niyazımla